מספר מילים לגבי קליית קפה ביתית והקולה-קפה שאנו משווקים.
ליהנות מהקפה, זה לקלות אותו,
האם אתם טוחנים את הקפה שלכם בבית?
אז לידיעתכם, לטחון זה כבר לא הכל.
פריקים אמיתיים של קפה לא קונים פולים קלויים, אלא קולים אותם בעצמם
בקולה-קפה ביתי.
הסיסמא של קולי הקפה הביתי אומרת:
You don`t buy your bread toasted
? Why buy your beans roasted
למה נעדיף קליית קפה בבית על פני קניית פולי קפה קלויים ?
1.לאחר הקלייה הקפה מאבד את הטעם והארומה תוך שבעה ימים.
לעומת זו פולי קפה ירוקים נישארים טריים במשך שנתיים עד שלש שנים.
2.על ידי קלייה בבית אתה קובע את הטעם של הקפה שאותו אתה אוהב.
על ידי יצירת תערובות שונות עם זנים שונים הטעם משתנה, אתה קובע איזה קפה תשתה.
3.המחיר של פולי קפה ירוקים זול עד 60% מהמחיר של פולי קפה קלויים.
מחיר של פולי קפה ירוקים נעים בישראל בממוצע בין 25 ל-60 ₪ לק``ג, בעוד מחיר של פולי קפה קלויים בחנויות קפה המתמחות נע בין 90 ל-130 ₪ לק``ג.
4.חנויות הקפה המובחרות בעולם ממליצות על טעמים וארומה של קפה קלוי טרי.
עכשיו גם אתה יכול!
לעיתים אתה קונה פולי קפה קלויים ארוזים שיוצרו לפני מספר חודשים בחו``ל ויובאו לארץ כאשר גם הטעם וגם הארומה נעלמו ונישאר רק שם היצרן בחו``ל.
קולה קפה ביתי מקצועי Gene Café
קולה-קפה של חברת Gene Café, הינו קולה-הקפה המשוכלל בעולם לקלייה ביתית.
הקולה-קפה פשוט לתפעול רק ממלאים את הקולה בפולים ירוקים,מכוונים את רמת הקלייה, טמפרטורה וזמן,
ולוחצים על מתג ההפעלה. כל השאר נעשה בצורה אוטומטית ומבוקרת על-ידי המכשיר.
הקולה מביא את הפולים לטמפרטורה כפי שנקבעה , שבב אלקטרוני מבקר בכל התהליך על כך שתישמר טמפרטורה קבועה. בסיום הזמן שנקבע לתהליך הקלייה עובר המכשיר בצורה אוטומטית לשלב הקירור כדי שפנים הפולים לא ישרף. בסיום שלב הקירור המכשיר
מפסיק את פעולתו ומתנתק מהחשמל. קליפות הפולים נאספות בתא איסוף ניפרד מהפולים.
בעזרת הקולה-קפה ניתן להגיע לאיכויות קלייה של חנויות קפה מתמחות ואף מעבר לזה.
מאפשר קלייה טרייה, איכותית ועשירה בטעם המבטיחה מיצוי מקסימאלי מפולי הקפה.
בזכות טכנולוגיה ייחודית ופשטות תפעול ושליטה מלאה בכל משתני הקלייה מעולם קליית קפה בבית לא הייתה פשוטה כל כך.
לקולה הקפה התכונות הייחודיות הבאות:
· מאפשר קלייה של עד 300 גר` פולי קפה ירוק.
· שליטה מלאה בזמן ובטמפרטורת הקלייה באמצעות ממשק הפעלה ייחודי דיגיטאלי.
· מאפשר קלייה בכל רמה, מקלייה אמריקאית בהירה(קינמון) ועד קלייה איטלקית כהה (וינה), ( LIGHT- DARK ), לקבלת פרופיל קלייה מבוקש.
· תא קלייה עשוי פיירקס המאפשר צפייה ובקרה בתהליך הקלייה
· מתאימה שיטת קלייה מקצועית לשימוש ביתי.
· המכונה עושה שימוש בטכנולוגיה ייחודית, מערכת צירים ספיראלית המבטיחה קלייה הומוגנית, גם בקליית תערובות.
· מערכת בקרה לתהליך הבחישה.
· בעלת אפשרויות קלייה אוטומטית בשיטת "שגר ושכח" או הפעלה ידנית תוך מתן אפשרות "התערבות" בכל שלבי הקלייה.
· בעל יחידת איסוף מוץ נשלפת קלה לריקון וניקוי.
מערכת חיווי קולית וויזואלית במעברי שלבי הקלייה השונים.
ניתן להרכיב תערובות קפה יחודיות על-ידי קלייה של מספר זנים של פולי קפה ירוקים.
סוגי הזנים, המשקל של כל זן בתערובת יחד עם זמן הקלייה לכל זן אלו הן הסודות השמורים ביותר של תעשיית הקפה.
מהיום כל אחד יכול להכין לעצמו תערובת על פי טעמו.
הקולה בעל תקן אמריקאי ואירופאי ומשווק בלמעלה מ-40 מדינות.
הקולה מגיע עם חוברת הדרכה בעברית.
נתונים טכניים:
מפרט טכני | Gene Café CBR -101 |
צריכת חשמל | 220-240V-50Hz 1200-1300 W |
מידות רXגXע מ"מ | 490X243X229 |
משקל | 5.5 ק"ג |
הספק קלייה | עד 300 גר` פולי קפה ירוק |
שיטת חימום | Bed float אויר חם |
ממשק הפעלה | דיגיטאלי |
שליטה בזמן וטמפרטורה | דינאמית |
שיטת צינון | קירור מקיף (כ 10 דקות) |
מערכת בקרת תקלות וחיווי | + |
שיטת ערבול | ערבול ספיראלי |
חומר תא הקלייה | פיירקס עמיד לחום (pyrex©) |
יחידת איסוף מוץ גדולה | אופציה בתוספת תשלום |
בסיס לאחסון תא הקלייה | + |
ארץ ייצור | קוריאה |
כף מדידה לקפה 100 גר` | + |
צבע | שחור/אדום |