Coffee-chino | הצעד הבא שלך בעולם הקפה
שלום אורח כניסה | הרשמה
סל הקניות שלי
1700-504-454
  • מכונות קפה
    • מכונות קפה קפסולות
    • מכונות קפה אוטומטיות
    • מכונות קפה טחון
    • מכונות קפה מקצועיות
    • מכונות קפה ידניות ולרכב
  • קפסולות
    • אספרסו קלאב caffitaly
    • נספרסו Nespresso
    • לוואצה lavazza
    • מאורו MAURO
    • דולצ'ה גוסטו NESCAFE
    • פודים
  • תערובות פולי קפה
    • תערובות פולי קפה קופיצ'ינו טריות
    • תערובות פולי קפה יבוא איטליה
    • פולי קפה ירוק
  • אביזרי קפה
    • מקציפי חלב חשמליים וידניים
    • מברשות ניקוי
    • אביזרי קפה ומתנות
    • חומרי ניקוי
    • דוחסנים
    • חלקי מקינטה
    • כוסות
    • כדי הקצפה
    • מטחנות
    • קופסאות איחסון
    • תמציות טעם לקפה
    • שוקולד איכות
  • ערכות קפה ומתנה
    • ערכות מתנה לחג
    • ערכה שלב 1
    • ערכה שלב 2
    • ערכה שלב 3
    • ערכה שלב 4
    • ערכה שלב 5
    • ערכה שלב 6
  • כלים לחליטות *מקינטות *כלים לפילטר *פרנץ פרס
    • חליטות פילטר
    • מקינטות
    • פרנ'ץ פרס
  • השכרת מכונות קפה
    • השכרת מכונות קפה לאירועים
    • השכרת מכונות קפה למסעדות
    • השכרת מכונות קפה לבתי קפה
    • השכרת מכונות קפה למשרדים
    • השכרת מכונות קפה לעסקים
  • חומר מקצועי והדרכות
    • מאמרים
    • תחזוקה וטיפול במכונות
    • סרטוני הסברה
  • מחלקת תה *שוקלד איכותי *פינוקים ליד
    • שוקולד איכותי
    • תה מובחר
    • פינוקים ליד הקפה
  • אודות - צור קשר
    • אודות
    • צור קשר
צור
קשר
פייסבוק יוטיוב אינסטגרם הגיעו אלינו עם וויז כתבו לנו בוואטסאפ

חומר מקצועי והדרכות

  • מאמרים
  • תחזוקה וטיפול במכונות
  • סרטוני הסברה

שיפור ההקצפה מכונת S22 one tuch אספרסו קלאב



    

 
שיפור ההקצפה
עם מכונת ה-OneTouch תוכלו לבצע הקצפת חלב בדרך המתקדמת ביותר וליהנות בכל בוקר מקפה מפנק. בכדי לקבל את התוצאה המושלמת יש להקפיד על ניקוי ותחזוקת מערכת מזיגת החלב (כמו בכל מכשיר הקצפת חלב).
במידה ונתקלת בהקצפה דלילה - חובה לבצע פעולה חד פעמית, העברת קיסם במגרעת של ידית השליטה ושטיפה במים זורמים:
יש לשלוף את ידית ההקצפה (הידית השחורה המופיעה בצילום מטה) - מכוונים אותה למצב של מנעול פתוח (מוטבע על גבי מכלול ההקצפה) וניתן לשלוף אותה מעלה.
על גבי הידית קיימת מגרעת קטנה (חריץ) בה מצטברות שאריות חלב (לא נראות לעין) המונעות מעבר קיטור תקין, יש לשטוף את החלל שממנו יצאה הידית במים זורמים ולהעביר קיסם במגרעת (חריץ), לסיום, יש להחזיר את הידית למצב איור מנעול פתוח ולכוון בחזרה למצב מזיגת חלב (אמצע) . במידה והבעיה לא נפתרה מומלץ להשרות במים חמים (10 דקות) את כל מכלול ההקצפה ולחזור על הפעולה שנית. הקצפה טובה תהיה ללא רעש שריקה המעיד על מחסום במסלול הקיטור.
 
 
 

חייגו עכשיו

קופיצ'ינוהצעד הבא שלך בעולם הקפה

טלפון ראשי1700-504-454
תקנון מדיניות ביטולים ותנאי שימוש
    רחוב המוסכים 6, ירושלים "החנות הצהובה"
    1700-504-454
    שעות פעילות לתקופת הקרונה עד להודעה חדשה!:
    א'-ה':10:00-18:00
    ימי ו' וערבי חג: 09:00-14:30
בואו להתייעץ איתנו ולהשתדרג לצעד הבא
קופיצ'ינוהצעד הבא שלך בעולם הקפהwww.coffeechino.co.il©כל הזכויות שמורות
  בניית אתרים   אינטרדיל
  בניית אתרים לעסקים   אינטרדיל