בסדנת קפה של קופיצ`ינו נלמד קצת על ההיסטוריה של הקפה, איך התגלה ואיך הפך לחובה בכל בית. נשמע על זני הקפה השונים וההבדלים ביניהם, אופן ההכנה והקלייה של קפה ואיך זה משפיע על הטעם של הקפה שלנו. נראה את ההבדלים בדרכי טחינת הקפה, הכלים השונים לחליטות קפה מושלמות - מקינטה, פרנץ פרס, חליטות פילטר - איך משתמשים בהם, טיפים למיצוי קפה בכלים אלו, טיפים לקפה איכותי במכונת הקפה שלכם בבית, וגם איך לאחסן נכן את הקפה לשמירת מקסימום טריותו. תהנו מוגש ע"י רפאל עמר, בעלים של חברת קופיצ`ינו. הסדנא צולמה בלייב בחנות הצהובה של קופיצ`ינו, רחוב המוסכים 6, ירושלים.