השכרת מכונת קפה למסעדה
מתוך ניסיון של הרבה שנים עם מאות מסעדות, הדברים החשובים בהכנת קפה במסעדה הינם: יעילות, מהירות ואיכות.
ומתוך הבנה שתחום ההתמחות של מסעדה איננו קפה (לרוב), אך עדיין חשוב לכם להגיש ללקוח, מוצר איכותי, כזה שישאיר טעם טוב בפה וישמור על הרמה המקצועית והאיכות אותם אתם מבקשים לתת במקום שלכם!
תובנות אלו ועוד, הובילו אותנו לבניית...
המסלול והמכונה המושלמת עבור מסעדות:
*מכונת קפה מקצועית קלה לתפעול (גם מקציפה חלב וגם מוציאה מים חמים 2 ראשים)
*אינה דורשת מקצועיות של בריסטה (ועדיין תקבלו הדרכה והכשרה)
*קלה לניקיון
*מהירה
*מוציאה קפה מושלם!
אה... ויש לה עוד סוגי משקאות...
שוקו, תה, אספרסו עם הל, קפה בטעמים וניל, אגוזים, מוקוצינו.(בשיטת קפסולות איטלקיות)
אז איך זה עובד?
*אתם תקבלו מאיתנו מכונה בהשאלה בשווי 7900 ש"ח (ללא עלות!!)
*תקבלו משלוחי קפה עד אליכם ללא עלות
*אתם והעובדים שלכם תקבלו מאיתנו הדרכה איך להוציא קפה מושלם ללקוח
*תקבלו שירות מהיר ואחריות לכל תקופת ההתקשרות
ואתם מה?
רק קונים את הקפה מאיתנו...
כן כן... זה הכל ובלי אותיות קטנות.
רק נציין שזה מסלול שלא מתאים לכל אחד ואנחנו לא נותנים לכל מסעדה את המסלול הזה, לא כי אנחנו לא רוצים, אלא מאחר ואנחנו משקיעים הרבה כסף בציוד וכל מה שמסביב ורוצים לדעת ששווה לנו להשקיע במסעדה עם פוטנציאל טוב לעבודה. אז אנחנו מתנצלים מראש אם לא תעמדו בקירטריונים... אבל מבטיחים לתת לכם אלטרנטיבות אחרות אם לא זה לא תואם :)
לכן, נא רשמו בבקשה להצעת מחיר ("במידע נוסף") את סוג המסעדה שלכם, כמה כוסות קפה להערכתם שתצרכו ביום, וכמה זמן המסעדה שלכם קיימת :)